SMHI varnar: Stanna inne!

In i stugan stormar Dic in, våran skogstokiga lärare och förebild. Med ett leende som går från öra till öra, i handen viftar han runt ett papper, utdrag från SMHIs hemsida. Varning: Stanna inne!.

Den här ska upp på mitt kontor skriker han och fort som vinden är han borta igen. Kvar sitter vi och försöker stilla chocken, det är sånt här som kan dyka upp ibland och man vänjer sig, nån gång... Men in på SMHIs hemsida och kollar, 15 minus på tisdag, med vindar och snöbyar som välter älg. Tack som fan...

När Dic ler, stannar Fitjatarzan inne. - Gammalt SCoTT ordspråk

snow dude

Ja kära läsare! Hur många ni nu är...

Idag var första steget i att bli en kunnig skidåkare. En lektion i vallning, skidvård och "what not to do" gav oss en glimt i vad vi ska göra i snart ett halvår framöver. För er som inte vet ska jag jobba i Idre, hoppas att de tar in Dogge också även om det kanske betyder förkortad livsläng för oss båda.

- Har en filosofi inom sporten, och den lyder: Vi läker, grejer kostar pengar. Otroligt hälsosam... för ekonomin.

Hus som helst så har jag öppnat en blogg enbart för detta. Med åren hoppas jag att fler bloggar kommer upp för t ex klättring, paddling, fallskärmshoppning och framför allt; Öl&Soff guiden! (alla som trodde jag skulle säga dykning upp med en hand... var lugna, det kommer det med.)
  Dessa bloggar ska innehålla lite vad man får ut av sporten, dvs vad som motiverar en till att göra något så korkat. Lite om vad det går ut på, tips och tricks samt några hotspots. Och en hel del händelserika historier.

Den blogg som kom upp nu heter snowdude och finns länkad från den här bloggen. eller:

liberateddude.blogg.se/snowdude

Ska se till att peta in ett inlägg där också så man kommer igång.

RSS 2.0