En nära-pensionen-upplevelse

Ännu en skoldag som gått till ända och vi begav oss åter till hemmets lugna vrå. Det första jag gjorde när jag kom hem var att sula upp dojorna ovanpå taklampan och droppkicka in min sovrumsdörr. Ja det är ända sättet att få upp den nu mera, då två resväskor, garderobsdörren och ett halv ton kläder ligger i vägen. Man kan visserligen pusha med kroppen eller ruggby-tackla den, men idag var det tisdag.

Jag pulsade genom decimeterlagret av strumpor och jag svär att samtliga är omaka par. Men tro nu inte att jag inte har nån ordning, jag är mycket nogran med att lägga kläderna jag har på mig längst bort vid väggen eller kicka in dem under sängen. Bara för att jag inte av misstag ska ha dem på två dagar på raken, det är ju bara äckligt.

I vanlig ordning slängde jag mig på sängen, bara för att stutsa upp igen, afishen jag snott från när HEAD var hos oss och visade upp sitt lager vägrar sitta kvar på tapeten, ibland undrar jag om tapen över huvudtaget sitter kvar på väggen. Jag hänger i alla fall upp afishen igen, för annars skulle det ju inte se klokt ut i mitt rum.

Så plötsligt slog det mig när jag senare skulle dra ut till stranden och ta en bärs och kanske till och med bada (åh bara för att få det sagt, jag bada.) öh... ah just det, jag hittade inget rent ombyte. Jag letade länge och väl men efter hela tio sekunder kunde jag inte hitta en ända tröja utan såsfläckar, lökringar eller dammränder. Mjä tänkte jag och gick utan tröja... Så slog det mig plötsligt som en pensionsedel med kommatecknet av misstag flyttat två snäpp åt höger. Varför tvättar jag inte? Så jag fixade en tvättid, som faktiskt egentligen är imorn men ja, vem bryr sig om datum egentligen?

... Ja möjligen han som skulle tvättat men hahahah oj oj. Men det läskiga var den att jag medans jag väntade på att maskinerna skulle göra jobbet åt mig så fick jag för mig att börja städa. (Jag är sjukt glad att jag aldrig fick vara med i en kelda-reklam, vilken förnedring)

Så här sitter jag nu, nysanerad och hey viste ni en sak? Jag har parkettgolv, shit pomm-fritt.

En 6.a jäger, 'n-stor-stark, en guinnes och... en kopp med grönt te tack.

RSS 2.0