sol, stek och... nånting mer på s

Funäsdalen 2010, mitten på aprill, solen skiner och ja livet går otroligt bra just nu.

och sekunden jag skrev det där sista insåg jag hur otroligt tråkigt det kommer bli att läsa den här bloggen. Det är nånting med oss människor och ja, frid och fred, välstånd och när det väl går bra för någon. Man glädjer sig och människan i några sekunder och säger saker som aaah va härligt, kul för dig och önskar jag var där. Där. Det lilla ordet som ligger kvar och gnider en i nacken.
meningen: Va härligt jag har det här i thailand, solsken och bad.
betyder för oss som lyssnar: Jag har det bra och det är inte du na na na nan naaa!

Medans vi pratar om det är ju ganska kul och man mår lite bra av att hör hur skönt livet kan vara, men seriöst, om den här bloggen hade handlat om hur härligt det är här i vintervärlden, hade du då fortfarande läst det?

Vi prövar.


Söndag, sista dagen på en awesome vecka. Imorgon är det måndag, första dagen på den sista veckan här i härliga härjedalen. Solen har pigmentat fram en redig google-bränna i fejan och ölen står på skylning. Vi var tre grabbar som tog en sista timmen "ledig" från skidåkningen och ägnade oss åt en annan del av denna ädla sport.

har du fortfarande läsglasögonen på? för jag är sjukt trött och vi har degat bakfulla en hel dag. Skulle egentligen åkt bana idag men det sket sig.. skulle nog lämnat huset också men ja, jag har en tillvara som upprepar sig ofta.

21

nummret man ska uppnå i black jack, åldern som 17 åriga tjejer vill vara, åldern som 27 åriga tjejer vill tro att de fortfarande är, antalet okrossade chips i en olw-påse, vikten på en baby i texas, nummret på riksvägen som inte ledde dit jag skulle och hittills antalet gratulationer jag fått på facebook idag.

21, singel och awesome. Yes I am al those things and more. Vaknade på soffan klockan åtta i morse, klockan 00:00 blev en vanlig lördagsöl en hurrande midnatts wiskey. Anledningen till att jag vakna så tidigt är för att man får en så klockren dygnsrytm som skidlärare, en dygnsrytm som inte tar hänsyn till varken helg eller dagen efter.

Jag, helt inställd på att ta det överdrivet långsamt hela dagen börjar arbeta mig bort mot sängen istället. Vid lunchtid bestämde vi oss för att gå och käka pizza, två timmar efter att vi bestämt det var vi på väg ut... här går det undan. Pizzan ligger och gäser och ska snart få sällskap av två liter jos, chips och annat onyttigt som vi hitta på ica.

i nästa blogg, awesome offpist-åkning här i funäsdalen

RSS 2.0