Amsterdam kapitel 6 - Luftiga morgonrockar och Amstel Botel

Mycket riktigt käkade vi gårdagens kvällsmat till frukost. Men en eloge ska vi fan ha för att ha vandrat genom Amsterdam från Central Station ner till Museumplats, gå in på en världskarta kommer ni se att det är ett par centimeter. Och inte bara det utan vi var även törstiga som fan efter all röka, hungriga av samma anledning plus att vi inte hade käkat sedan middan och ingen av oss rörde nånting utav det förän vi kom tillbaka till parken, där vi insåg att vi var för trötta för att äta och gick och la oss.


Amstel Botel

Där vi skulle spendera natt nummer tre här i Holland. Hotellet, som för er som inte gissat det var en båt, låg bortom centralstation en bit in bland kanalerna norröver. En natt ingick i ett paket tillsammans med biljetter till Sensation White. Så dagens första mål var att ta sig dit. Vi tackade Sofie för gårdagens hemkomst, övertygade om att det var helt och hållet hennes förtjänst, sen begav vi oss norröver. Något som gick oväntat enkelt och är därför inget att berätta om.

Väl inne i receptionen gungade vi allesammans lite härligt fram och tillbaka. JM och Lesslie som bor tillsammans även hemma i Swea Rike fick dubbelrummet. Resten, fick också dubbelrum fast ett för många, konstigt nog. Jag och Chileno som går way back tog på oss att dela ett dubbelrum medans Kaptenen och Fröken Fräken fick var sin. Då Chileno och jag ansåg oss mest morgonpigga tog vi på oss att ha förkröket i vår hytt. Sensation White slutade klockan sex på morgonen och klockan elva skulle vi vara utcheckade och klara... det var intresant.

Jo sidenote. Vi var tvugna att testa Sofies avskedsspliff och gungade därför lite exktra när vi tog emot nycklarna, vilket försvårade receptionistens arbete, med tanke på hur bitchig hon var kan jag anta att vi inte var det första heller.

Rummen var väldigt stora för att vara hytter, även dubbelhytter med hall, badrum med en dusch placerad bakom toaletten av någon med svart bälte i tetris. Och så två assköna morgonrockar på sängen. En välkomstpresent från sensation white, tyvär aldeles för stora för att vi skulle orka plocka med dem hem.

Men det var givet, förkröket skulle hållas enbart iförda morgonrockar. Ölen på kylning i soptunnan som vi stälde i duschen och sen var det bara all in. Det bästa blev sedan då vi begav oss mot sensation då jag och Chileno erskorterade hela gänget tillbaka till deras rum, samtliga endast iklädda denna rock. Då fick receptionisten nånting att tänka på.

Förkrök på en båt var en mysig upplevelse, jag och Kaptenen använde oss av båtens vaggningar till att ge kraft åt hävarmen, mindre ansträngning för nästan mer öl, you do the math. I väntan på bildbevis på samtliga äventyr hoppar vi framåt i tiden tills det var dags att äta middag, och vi skulle ta båten tillbaka in till stan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0