om MacGuiver vore alkolist

En riktig kemist med 80-tals frisyr kan få det mästa att smälla. Tillräckligt mycket tvål en gummisnodd och en citronskiva så kan du slå ut halva luft vaffe. Men om MacGuiver vore alkoliserad hade hoppkoken haft en helt annan verkan.

I brist på öl efter dag två i camp Puzzles på DaFlo festivalen i Dalarna, började vi se över förådet och exprimentera fram nya berusningar. Det låter lite som om vi är alkolister på heltid men var lugna, det är bara en hobby. Full metal alkolism kan vara ett kall men det finns det inte tid till.

Även i brist på öl och pengar lyckas jag och Fritza oftas med det mästa i festväg, så vi börja med att improvisera fram lite dryckes don. En skalad konservburk, en poweraid-flaska utan kork och en vanlig hederlig kosa låg snart uppradade under halsen på systemets billigaste wiskey.

1 del lord Calvert

3 delar castillio del Gredos

...ish

Festivalbomb med lång stubin. Ett litet missöde i upphällningen kom att leda till den skummaste grogg som nånsin blandats. Eller är drink den fakliga termen ni som är bartenders? Det var svingott... otroligt förädiskt, den gjorde jobbet lite väl bra. I början var den väl mer som ett roligt expriment men när talförmåga, koordination och orientering havererade en efter en började jag känna mig aningen förgiftad.

Med tungan felparkerad i halsen erkände vi nederlag och stappalde hem till vårt tält. Så slutar en av de hårdare kvällarna sen champoluc.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0