Amsterdam

Ett kommande äventyr som kan komma, eller rättelse kommer med stor sannorlighet att resultera i ett flertal blogg-värda äventyr, missöden, utflykter och debbaterbara sevärdheter.

Planet lyfter från Arland kl 10:00 prick-ish, för Arlanda är väl som Sl, lika punktliga som en Axel Rose. Och landar något senare i Afnurgahaben van Amsterdam.. med buss ska vi ta oss till stadens mittpunk, lokalisera ett hostel som inkluderar sovplats, frukost och tortyr. Första dagen blir till att reka, vart ligger red lig... host Redaktionen för lokaltidningen och närmaste bageri för ha...llontårta, för det är sjukt gott.

Och ja det är Amsterdam, horor, hash, lyckopiller, kanalbåtar och mimare, istort sett allt som är förbjudet över allt annars. Eller i alla fall borde vara förbjudet... jävla mimare...

Den här bloggen kommer inte direkt att skildra verkligheten om inget annat näms utan kommer att tillandahålla underhållande och något kontroversiella innlägg från min tid där. (kontroversiella för er som läser blondinbellas blogg och inte flashback forum... för ni som läser flashback, snälla komentera inte om jag inte beskriver en snetripp som den ni hade senast.)

Mycket nöje och god läsning!


P.S
för er som läser på flashback och inte röker på vill jag bara be om ursäkt och... äh skit samma, fet chans att ni är mer än tre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0